27 maj 2016
19:00

Lerums IS

Referat: Älvängens IK - Lerums IS

Vi öppnade matchen på ett oerhört fint sätt och vi räknade in 4 riktigt fina målchanser första 10 minuterna, tyvärr är vi oerhört duttiga och då görs inga mål. Effektiva var istället bortalaget som har helt andra avslut i kombination med att vi är alldeles för passiva i försvarsspelet. Alltså 0-3 efter en riktigt bra första period.
Andra perioden blir tyvärr inte bättre och vi skapar inget alls framåt och vi släpper ytterligare 2 mål. 0-5 inför sista alltså, inte riktigt vad vi hoppats på. I tredje perioden håller vi nollan och står upp klart bättre, positivt!
Återigen visar det sig, vi är för snälla och duttiga och det håller inte mot topplagen i vår åldersklass. Men det kommer med tiden, bara att fortsätta jobba.